Teksommar presenterar


Sponsorer & Samarbetspartners

Nedan ses vilka sponsoroer och samarbetspartners som är verksamma i olika städer. De stöttar både i Teksommars utveckling och arrangemang. Allt för att skapa ett så bra och betydelsefullt läger som möjligt tillsammans.


Realgymnasiet har ett stort antal gymnasieskolor med olika praktiska inriktningar inom Naturbruksprogrammet, Fordonsprogrammet- och transportprogrammet, El- och energiprogrammet, Estetiska programmet, Hotell- och turismprogrammet, Teknikprogrammet och Hantverksprogrammet. Realgymnasiet grundades 2003 och i nuläget finns det 23 skolor.


Realgymnasiet är i år Teksommars ledarpartner där 5 gymnasie elever får ett roligt sommarjobb.

Visualiseringscenter C är ett konsortium som består av Norrköping Visualisering AB, Cnema, C-Research Linköpings Universitet, Norrköping Science Park och RISE C-Studio. Centret (Lokalen och platsen - Visualiseringscenter) - är en mötesplats kring visualisering för forskning, näringsliv, allmänhet och skola. Utgångspunkten ligger i den visualiseringsforskning av världsklass som bedrivs vid Linköpings universitet, Campus Norrköping.

Elektromontage är ett familjeföretag som grundades 1967 i småstaden Söderköping. Vi skapar de effektivaste lösningarna för styrning av elmotorer inom marknadsområdena kraftgenerering, sjöfart och industriell automation. Våra kunder är några av världens största och mest framgångsrika företag. Deras framgångar grundar sig bland annat i innovativa lösningar och högt ställda krav på sina leverantörer och partners. Vår uppgift är att varje dag leverera lösningar som överträffar våra kunders förväntningar, och för att lyckas med det krävs det att vi kontinuerligt utvecklas!

E.ON Sverige är en del av den internationella energikoncernen E.ON SE med huvudkontor i Essen, Tyskland. Inom koncernen jobbar runt 70 000 personer i 15 länder. Vår verksamhet utgörs i huvudsak av två affärsområden: smarta distributionsnät och innovativa energilösningar för våra kunder.

Intresserad av att synas här och förverkliga teksommar?